Selecteer een pagina

Diensten

Communicatie

Hoe zorg je ervoor dat de content waar je veel tijd in steekt je doelgroep bereikt? Wij geven concreet communicatieadvies zodat je boodschap terechtkomt bij het juiste publiek. Je kunt ons ook inschakelen voor tijdelijke ondersteuning op de marketing- of communicatieafdeling.
 Wij kijken naar wat je organisatie nu communiceert, via welke kanalen en wat daarvan het resultaat is. En, net zo belangrijk, of je consistent bent in je tone of voice en visuele branding. Het oog wil immers ook wat. Afhankelijk van de vraag geven wij advies over onder andere de inzet van on- en offlinecommunicatiemiddelen, webteksten, SEO en social media. Je krijgt van Puntcommaas altijd een duidelijk rapport met onze bevindingen en concrete actiepunten waarmee je direct een ‘aanvalsplan’ in handen hebt. Wil je de contentcreatie liever uitbesteden of heb je tijdelijk interim-ondersteuning nodig? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.
Kom je handen en voeten tekort bij een communicatieproject of evenement? Of ontbreekt het je aan tijd of organisatietalent? Project- en eventmanagement is één van onze specialiteiten. Van brainstorm en draaiboek tot invulling van het programma: wij verzorgen allround projecten en evenementen.

Social media

Vind je het lastig om via social media je doelgroep aan te spreken of weet je niet goed wat je moet delen? Zorg ervoor dat je zichtbaar bent en blijft. Puntcommaas geeft advies, zorgt voor de contentcreatie en beheert social-media-accounts.
Wat heb je aan social media als je niets deelt? Post consistent waardevolle content op de kanalen waar je doelgroep jou kan volgen. Niet omdat het ‘moet’, maar omdat je echt iets te vertellen hebt. Wij verzekeren je dat er veel meer is om te delen dan je misschien nu denkt. Daarbij helpen wij je graag. Zodat je blijvend in beeld komt en berichten deelt die je conversie verhogen. De social media liever uitbesteden? Dat kan ook, wij brengen je merk tot leven en zorgen ervoor dat je relevante content blijft delen. 

Teksten

Heb je van alles te vertellen maar vind je het lastig om je boodschap onder woorden te brengen? Met ijzersterke content zorg je ervoor dat je opvalt. Wij brengen je verhaal tekstueel goed over. Zodat het lekker vlot leest en je doelgroep aanspreekt.
Tekstschrijven en redigeren is een vak apart. Als je toe bent aan nieuwe webteksten, een persbericht wil versturen, blogartikelen gaat schrijven of teksten voor promotiemateriaal nodig hebt ontdek je al snel dat hier veel tijd in gaat zitten. En het eigenlijk best lastig is om hiervoor precies de goede woorden te vinden. En hoe zit het ook alweer met SEO? Puntcommaas zorgt ervoor dat jouw teksten straks aantrekkelijk en overtuigend op papier staan. Of natuurlijk online, want webteksten schrijven is één van onze specialiteiten.

Schakel Puntcommaas in voor het schrijven van:

  • Webteksten
  • Brochureteksten
  • Blogs
  • Redactionele artikelen
  • Vacatureteksten
  • Persberichten

Trainingen

Is er binnen je organisatie behoefte aan meer kennis over interne en externe communicatie? Of wil je dat een groep medewerkers in de toekomst zelf effectief aan de slag gaat met social media? Puntcommaas verzorgt communicatie- en social-media-trainingen op maat.
De manier waarop je als organisatie communiceert bepaalt hoe de rest van de wereld tegen je aankijkt. Het is niet alleen de toon die de muziek maakt, er komt nog veel meer kijken bij interne en externe communicatie. Van uniformiteit in hoe je iets vertelt tot de kanalen die je inzet om je boodschap over te brengen. Wij verzorgen trainingen op maat die jou en/of je medewerkers helpen om slimmer te communiceren, zowel intern als extern. Ook via social media. Want hoe zet je bijvoorbeeld Facebook en Instagram of je eigen intranet zakelijk goed in? Puntcommaas gaat een-op-een met je aan de slag of in een groep (maximaal 10 personen). Trainingen vinden zowel on-als offline plaats, bij jou op locatie of op een externe trainingsplek.
Chat openen
Heb je een vraag?
Hi! Heb je een vraag aan ons?